Stage in noord Thailand

Wij zijn Dana Snijders & Annemijn Kouvelt. Wij zijn 2e jaars studenten van het MBO Welzijn in Amersfoort. Het afgelopen jaar zijn wij bezig met orientatiestages, hiervan is Thailand er ook één.Onze stage in Thailand bij Chiang Rai is geregeld via de de stichting Future for kids, zij hebben contact opgenomen met Thailand en de goedkeurig vanuit school voor de stage geregeld. Wij zagen er erg naar uit om aan deze stage te beginnen. De  eerste week was het lastig opstarten maar nu we er een aantal weken zitten gaat het hartstikke goed en hebben we het erg naar ons zin!
We zijn nu heel erg druk bezig met het maken van een grote dans/zang show. We hebben verschillende groepjes meiden een Engels liedje geleerd en daarbij zijn we nu een dans aan het maken. De meiden vinden het erg leuk en we zijn erg benieuw naar het eindresultaat.
De mensen hier zijn heel erg gastvrij voor ons en herhalen meerdere keren in een week dat we ons thuis moeten voelen. Ze doen erg hun best om ons op het gemak te stellen en hebben ons erg goed opgenomen en meegenomen in de cultuur die wij niet gewend zijn. Inmiddels zijn we al heel veel ervaringen rijker en hebben nog een paar weken te gaan.

Dana en Annemijn